- hjælper dig til balance i krop og sjæl

clipboard.jpg


 

 

Startside

 

 

Organterapi

Organterapi er samtidig både undersøgelse og behandling.

Ud fra testampuller (beholdere med f.eks.organmedicin) og med pendulet som redskab finder jeg frem til ubalancer i kroppens organer og strukturer. Der kan være tale om forgiftninger, f.eks. af medicin (P-piller og penicillin er typisk) eller fra tungmetaller (ex. amalgan). Men også fødevarer, typisk sukker, hvede og gluten kan forgifte eller belaste os. Også mikroorganismer kan skabe uorden i kroppens indre balance og disse kan ligeledes afdækkes på denne måde.

Med udgangspunkt i dine problemer tester og afdækker jeg årsagen og finder frem til en medicinsk behandlingsplan. Denne kan følges op af heilpraktisk behandling for at understøtte helbredelsesprocessen, men organtest og medicinsk behandling kan udmærket stå alene.


Nærmere forklaring af principperne i organterapi:  Strukturer og organer i en sund krop har en bestemt svingningsfrekvens. Afviger denne fra den sunde og optimale, vil der være et positivt udslag ved penduleringen og dette er et udtryk for, at det pågældende organ mangler denne frekvens. Der skal ikke nødvendigvis tilføres et organmiddel, men muligvis stimuleres med homøopati, anden naturmedicin eller heilpraktisk behandling i øvrigt. Med denne metode kan jeg afdække sammenhængen mellem testampuller af mulige "kropsfjendske" stoffer (f.eks. medicin, tungmetaller, mikroorganismer, fødevarer) og den pågældende testampul af organet i ubalance. Viser testen en sådan sammenhæng er det påvist, at organet er belastet af det pågældende stof.
Denne metode kan i praksis bruges til at finde årsagerne til f.eks. en eksem eller en gentagen blæreinfektion. 

Til heilpraktik ...

Til priser...